Sidebar

22
Τρι, Οκτ

Τοπικές
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

alt

Με ενοικιαζόμενο γιατρό προσπαθεί να ξεκινήσει άρον άρον τη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου η διοίκηση του νοσοκομείου της Λαμίας που βεβαίως ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει λόγω των αλλαγών που είναι ενόψη.. Είναι χαρακτηριστικό ότι επέλεξε αυτή τη μέθοδο έτσι ώστε να κατοχυρώσει πολιτικά τη λειτουργία και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο προωθούσε τις διαδικασίες της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την πλευρά των γιατρών.

Τώρα υπέγραψε μια σύμβαση με έναν εξειδικευμένο γιατρό ο οποίος με το μπλοκάκι θα παρέχει τις υπηρεσίες του στο μαγνητικό τομογράφο.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου ξεκινάει η λειτουργία του από τη Δευτέρα βάζοντας στόχο να καλύψει την ευρύτερη περιοχή.

Όμως και η διοίκηση του νοσοκομείου γνωρίζει πολύ καλύτερα ό,τι ένας κούκος

δεν φέρνει την άνοιξη και οπωσδήποτε ένας γιατρός δεν μπορεί να καλύψει αυτές καθ' αυτές τις ανάγκες του νοσοκομείου. Είναι σαφές ότι η κίνηση από την πλευρά της διοίκησης του νοσοκομείου έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά θέλοντας να κατοχυρώσει στο ενεργητικό της η λειτουργία του μαγνήτη.

Το γεγονός ότι προαναγγέλλει ότι εκπαιδεύονται δύο γιατροί από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα καθώς οι ανάγκες για την πλήρη λειτουργία του τμήματος δεν σταματούν στους δύο γιατρούς που εκπαιδεύονται αλλά επεκτείνεται και σε άλλους δύο επιμελητές Β θα μπορέσουν να αναλάβουν τη λειτουργία του για να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες.

Άλλωστε στην ανακοίνωσή της και η διοίκηση του νοσοκομείου παίρνει μικρό καλάθι καθώς όταν μιλά για την εξυπηρέτηση αυτών που έχουν ανάγκη μαγνητικής τομογραφίας κάνει λόγο ότι «μπορούν να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όσο το δυνατόν πιο άμεσα». Από μόνη της δηλαδή η διοίκηση του νοσοκομείου προβλέπει ότι ουσιαστικά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος όλου αυτού του εγχειρήματος ένας ενοικιαζόμενος γιατρός και ουσιαστικά προσπαθεί από τώρα απλά και μόνο να διαμηνύσει πως η λειτουργία του μόνο πολιτικούς συμβολισμούς.

Αυτό σημαίνει λίγα ραντεβού και περιορισμένα χωροταξικά μέχρι να βρεθούν και να έρθουν και άλλοι γιατροί εκπαιδευμένοι και να αναλάβουν υπηρεσία.