Sidebar

22
Τρι, Οκτ

Τοπικές
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

alt

Το ειδικό ανακριτικό της πυροσβεστικής φτάνει σε λίγο στο Πετρωτό Δομοκού για να αναλάβει τις ανακρίσεις για την αποκάλυψη όλων εκείνων που θεωρούνται υπεύθυνοι για τον εμπρησμό όχι μόνο σήμερα αλλά και στο παρελθόν σε διάφορες εκτάσεις γύρω από το χωριό.

Από σήμερα το πρωί οι Πυροσβέστες δίνουν μια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά ενώ έκαναν συνεχείς ρίψεις και τα δύο αεροσκάφη από τη Λαμία όπως επίσης και Καναντέρ που ήρθε από την Αθήνα . Η φωτιά βρίσκεται

πάνω από το Πετρωτό ενώ οι πυροσβέστες πλέον είναι περισσότερο από σίγουροι ότι πρόκειται για εμπρησμό αφού βρίσκεται ακριβώς σε διπλανή έκταση από εκείνη που είχε καεί πριν λίγο διάστημα. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το που έφτασαν οι πυροσβέστες στην περιοχή μαζί τους έφτασε και το ανακριτικό από τη Λαμία προσπαθώντας να εντοπίσει ανθρώπους μέσα στην ευρύτερη περιοχή για να συλλέξει καταθέσεις.

Όπως σημειώνουν οι πυροσβέστες «αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει καθώς επαναλαμβάνεται όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια με τους ίδιους ρυθμούς». Αυτό άλλωστε οδήγησε και την τοπική ηγεσία της πυροσβεστικής να καλέσει από την Αθήνα το εγκληματολογικό της πυροσβεστικής για να προχωρήσει τις ανακρίσεις με στόχο να βρεθούν οι εμπρηστές . 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πάνω από 5 ώρες για να φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο της φωτιάς την οποία είχαν περιορίσει τα εναέρια μέσα για να μπορέσουν καταρχήν να την ελέγξουν.Â